Spara tid och pengar med UNIVERSAL allrengöringsmedel

UNIVERSAL allrengöringsmedel rengör, polerar och konserverar på samma gång. Enkelt och drygt. Ypperligt för alla metallytor, ädla och oädla, allt sanitetsporslin, kakel, smycken, hela spisen och diskbänken. Kort sagt: till allt som tål vatten.
 
Original UNIVERSAL allrengöringsmedel har funnits i Sverige sedan 1984. Det är ett annorlunda putsmedel som är helt fritt från syror och aggressiva ämnen och ändå högeffektivt i sin renande glans och skyddsgivande verkan.
UNIVERSAL är maximalt miljövänligt och giftfritt, ytterst viktigt idag.
Gängse putsmedel, flytande eller i tuber, innehåller en mer eller mindre stor andel vatten. Inget fel i det! Men vatten har vi ju själva i kranen.
 

Allrengöringsmedel som är skonsamt mot både dig och mijön

UNIVERSAL är däremot högkoncentrerat och det nödvändiga vattnet tillför du själv. Billigast så. UNIVERSAL är mycket drygt och därför billigt. Den lösa smutsen hamnar på svampen och inte på fingrarna och är lätt att skölja bort. Skyddshandskar behövs inte. Huden mår bra av UNIVERSAL. Många allergiker arbetar enbart med UNIVERSAL. Tack vare att man arbetar med lödder, är det mycket lätt att komma in i skrymslen och hörn. Ojämförligt lättare och enklare än med de flesta andra putsmedel som finns på marknaden. Alla slag av metaller, ädla och oädla, emalj, plastytor, keramik, porslin, rostfritt, kakel … listan är lång. Oumbärligt för sjukhus, hotell, restauranger. För bilen, båten, husvagnen m.m. Speciellt kakelytor, tvättställ och badkar blir rena och blanka med minimal ansträngning och kostnad. Diskbänkar, spisar, spisplattor m.m.
 

UNIVERSAL hjälper där andra misslyckats

Vi har många bevis på att UNIVERSAL hjälper där man misslyckats med alla andra allrengöringsmedel. Alla icke porösa ytor som tål vatten, kan göras rena och glänsande med UNIVERSAL till ett minimum av arbete och kostnad.
 
UNIVERSAL allrengöringsmedel har tillverkats sedan 1948 och innehåller endast
naturliga ingredienser.
Inga aggressiva ämnen eller syror.
 
UNIVERSAL är skonsamt mot händerna. Inga skyddshandskar behövs.
Fukta en svamp i ljummet vatten (vid hårt vatten tillsätt lite diskmedel). För den fuktade svampen över polerpastan. Krama svampen upprepade gånger tills ett rejält lödder uppstår. Putsa föremålet med detta lödder. OBS! Aldrig direkt med pastan. Skölj därefter med rent vatten.
För högglans efterpolera med en mjuk trasa
UNIVERSAL har under årens lopp fått 100.000-tals nöjda och begeistrade kunder över hela Europa. De berättar med glädje om sina erfarenheter. Här följer ett litet axplock:
Detta medel är fantastisk till allt. Det fungerar perfekt till bil och husvagn som inte avfettning hade möjlighet att ta bort.
Kenneth Sandahl, Forsheda
Det bästa rengöringsmedel, som jag någonsin har använt. Det bästa med medlet är att det är så drygt, samt att det är ett allsidigt medel, som passar till så mycket.
Margareta Andersson, Öjebyn
Vi bedriver städfirma i Umeå och har tack var ert underbara medel halverat tiden vid flyttstädningar. Det stämmer att det är bra till allt, som tål vatten. Tar bort kalk och avlagringar i toalett samt dusch- utrymmen. Även superbra till fönsterputs då växter lämnat efter sig som ett klister på glasen.
Allhjälpen i Umeå AB
Helt fantastiskt! Fungerar lika utmärkt till vasken (ser ut som ny) som till segelbåten. Slår andra båtprodukter med flera hästlängder
T Gustavsson, Kristianstad
Jag tycker det är utmärkt till tvättställen och till att putsa koppar och att ta bort beläggning i diskhon. Ett utmärkt puts- och polermedel.
M. Hallung, Västra Frölunda
Otroligt bra till vår glaskeramik-spishäll
Helen Henningsen, Tollarp
Helt utmärkt för att hålla sterilen, och sanitetsporslin rent och snyggt.
Leg. tandläkare Peter Sjöberg, Nässjö
Underbart! Alla mina kopparsaker har blivit så fina och behöver inte putsas så ofta som förut.
Inger Leifler Edenhög, Göteborg
Vi är mycket nöjda, fungerar mycket bra på rutorna på vår braskamin.
Karin Dvärby, Änge
Toppen! Det bästa jag provat! Ps. Aldrig haft så rena fönster så länge som med Universal Ds.
L Lindgren, Hissings Backa
Jag har en liten städfirma och har stor hjälp av detta medel till bl.a. flyttstädningar och storstädningar
Städservice Marie Amason, Förslöv
Det bästa poler-puts-rengöringsmedel jag har provat. Toppenbra!
Lena Carlsson, Örebro
Eftersom jag är allergiker tål jag inte alla sorters putsmedel. Detta vill jag varmt rekommendera
Margareta Näsman, Köpmanholmen
Vi har järnhaltigt vatten som färgar av sig. Går ej att få bort, enligt fackmän. Vi provade ert Universal och vips var det borta. Toppen!
Fam Källström, Norrköping

Beställ universal här